Brændeovne, pejse & pilleovne

Vi monterer​ i hele Jylland​ - Uden merpris​

Montering af pillefyr

Hos Fyr & Flamme er vi en virksomhed, der har specialiseret sig i brændeovne, pejse og pillefyr. Vi har mange års erfaring , hvilket betyder, at vi har et bredt kendskab til blandt andet montering af pillefyr. 

Vores kendskab gør os i stand til at rådgive dig og finde frem til den bedste løsning for dig. Der er nemlig flere forskellige ting, man skal tage hensyn til ved en montering af pillefyr, brændeovn med videre. Først og fremmest skal man beslutte sig for, om man ønsker et fyr, ovn eller pejs, derefter hvor den skal stå, hvordan den skal laves og så videre. Tilmed er der regler og brandlove, der skal tages hensyn til. Derfor står vi klar til at hjælpe dig gennem hele monteringsprocessen, så du bliver tryg ved ikke kun vores arbejde, men også ved at have levende ild i dit hjem.

De mange muligheder

Der er flere forskellige muligheder, hvis du ønsker en ilddreven varmekilde i dit hjem. Der er naturligvis den traditionelle og klassiske brændeovn, der skaber hygge og stemning med den levende flamme. Det samme gælder for pejsen, der er mere stilren, da den ofte er indsat i vægge og mure. Pillefyret er det mere miljøvenlige alternativ, der styrer sig selv og fungerer bedre til den familie, der ikke går så meget op i det, men blot ønsker en ildreven varmekilde, når de har brug for den.

Vores priser på montering af pillefyr

Vi har forskellige priser på vores monteringer af brændeovne, pejse, pillefyr, skorstene med mere. Vi har desuden visse pakkeløsninger, der kombinerer flere ydelser. Er du derfor interesseret i en montering af pillefyr, brændeovn eller andet, så kontakt til os på telefon 41 28 03 09 for at få en pris på monteringen.

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Montering​

Vi monterer​ i hele Jylland

- Uden merpris

Webshop​

Besøg også vores webshop for et godt tilbud for den rette handyman​.​

Åbningstider​

​Torsdag - Fredag: 12.00 - 17.30

Eller efter aftale fra mandag til lørdag

​Telefonen er åben alle dage:

Mandag - lørdag: 8.00 - 17.00

Firmainfo​

​Fyr & Flamme

CVR: 25929020

Adresse​

Jyllandsgade 43, 9520 Skørping​

Find os på et kort »

Kontakt os​

​Telefon: 41 28 03 09

E-mail: fyrogflamme@gmail.com