Brændeovne, pejse & pilleovne

Vi monterer​ i hele Jylland​ - Uden merpris​

Pilleovne

Pilleovne - også kaldet et pillefyr - er et smart og miljøvenligt alternativ til den klassiske brændeovn. Udover at brænde rent og energivenligt giver den dig den bedste form for varme. Da pilleovne  kan passe sig selv og brænde uafbrudt i op til 24 timer, befrier den dig for at holde øje med den, som du skal med en normal brændeovn.

Derudover kan en pilleovn tidsindstilles, så den automatisk tænder op ligesom den kan sættes til at slukke af sig selv. På den måde er der mange fordele ved en pilleovn i forhold til en normal brændeovn. Står du derfor og overvejer en ny form for opvarmning af dit hjem, bør du se lidt nærmere på pilleovnen.

Vi monterer pilleovne

Med speciale i brændeovne, pilleovne og pejse monterer vi pilleovne over hele Jylland. Da vi har stor erfaring på området, har vi et bredt kendskab til de mange forskellige muligheder på markedet. Netop derfor anbefaler vi også pilleovne, da vi mener, disse er en af de bedste alternativer til traditionelle brændeovne. 

Vi har flere pakkeløsninger. På den måde kan du kombinere forskellige af vores services og derved få dem til en rimelig pris. Vi har et stort udvalg i pilleovne og kan derfor i samarbejde med dig finde frem til en, der passer til netop dig, dit hjems stil samt dine ønsker og behov. Når vi monterer, sætter vi en ære i at gøre vores kunder trygge, og det gør vi ved at overholde alle love og regler omkring montering af brændeovne og pilleovne til punkt og prikke.

Kontakt os

Som sagt har vi meget erfaring inden for pilleovne, og derfor rådgiver vi dig gerne, hvis du har brug for det. Vi hjælper gerne med at finde frem til det alternativ, der passer bedst til dig, Hvis du er i tvivl om noget eller blot vil høre mere om vores tilbud, kan du med fordel kontakte os på telefon 41 28 03 09.

​Morsø pilleovn med top og bagudgang (eneste pilleovn på markedet som er svanemærket)

Mål: 95,1 x 43,2 x 56,6​

Røgstuds ø 80mm

cm Ydelse: 7 kw​

Vægt: 105 kg

Dansk sprog​

Tilbehør: gsm modul​

Lågen kan fås med 3 forskellige glas belægninger, mod merpris. (ring for pris)

Den viste pilleovn er med standart stål låge.

Farve: sort.

Pris 19.995 kr.

14.995,- kr. incl. moms. (Kampagne så længe lager haves)

Morsø p 51 (NYHED NYHED)

Mål: 51x48x90

Røgstuds: Ø80​

cm Ydelse: 7 kw

Vægt: 130 kg

Tilbehør:

Fjernbetjening med indbygget termostat.​

Pillemagasin:ca 18 kg

Tilbehør:Fjernbetjening med indbygget termostat

Siderne på ovnen er buet og støbt i støbejerm

Farve: Sort​

Kampagnepris 16.995,- kr.

Morsø p 50 med topafgang (NYHED NYHED)

Mål: 51x63x90

Røgstuds: Ø 80 mm​

cm Ydelse: 7 kw​

Pillemagasin:ca 18kg

Dansk sprog

Opvarmer fra 35-120m2​

Lågen kan fås med 3 forskellige glas belægninger, mod merpris. (ring for pris)

Den viste pilleovn er med standart stål låge.

Farve: sort.

Kampagnepris 18.995,- kr.

Morsø p 31

Mål: 43x46x95 cm

Røgstuds: Ø 80​ mm

Ydelse: 7kw

Pillemagasin:ca 18 kg

Dansk sprog

Opvarmer fra 35-120m2

Pris 12.995,- kr incl. moms. (Kampagne tilbud så længe lager haves)

TINY

Mål: 90x26x121 cm

Fjernbetjening

Røgstuds ø 80 mm

Ydelse: 9 kw

Dansk sprog

Vægt: 189 kg

Pillemagasin: 20 kg

Dør/brændkammer i støbejern.

Farve: sort glas front. Sider rød, sort, mathvid.

Pris 20.995,- kr. incl. moms.

(udstillingmodel, kun 1 stk. tilbage)

Heta 100 serien

Med Greenfire pilleovnen har Heta gjort det nemmere at opvarme boligen, uden at gå på kompromis med komforten. Den fuldautomatiske pilleovn ligner en almindelig brændeovn med glaslåge og synlige flammer, der spreder hygge i stuen. Forskellen er at den bruger træpiller som brændsel, hvor arbejdet er reduceret til, at fylde træpiller i magasinet hver 2. dag ved konstant drift.

Ud over funktionen som boligens var­mekilde, fungerer pilleovnen også som et møbel, der skal se godt ud og passe ind i boligens øvrige interiør. Derfor har vi skabt Greenfire i et mo­derne design med glaslåge, hvor den hyggelige ild kan ses, og udført den i kvalitetsmaterialer. Dette giver en sam­let helhed af form og funktion, som du kan have glæde af hver dag i mange år.

Greenfire er elektronisk styret og for­synet med en termostat, så den regu­leres lige så præcist som en radiator. Greenfire kan enten reguleres manuelt fra 1,5-6 kW eller indstilles til autodrift, så temperaturen reguleres efter behov.

Optænding i pilleovnen sker ved hjælp af den elektroniske tænding, der sør­ger for flammer inden for 1 minut. Som ekstra udstyr kan der tilkøbes et GSM-modul, så du kan starte ovnen med en sms – det gør den specielt velegnet til placering i sommerhuset.

Greenfire regulerer desuden selv lufttil­førelsen, så den altid brænder optimalt. Bliver temperaturen i rummet for høj, lukker ovnen automatisk ned, indtil der igen er varmebehov. Alt dette giver et optimalt og behageligt indeklima.

En børnesikring i lågen betyder, at de små pillefingre ikke kommer galt afsted. Hvis lågen åbnes lukker ovnen ned.

Heta 200 serien

Heta Scan-Line Green 200 matcher brændeovnen med stor glasrude og smukt flammebillede.

Nu kan man vælge en træpilleovn med samme flotte design og flammebillede som en brændeovn. Samtidig kombinerer den nye Scan-Line Green 200 pilleovnens fjernbetjente komfort med en kapacitet til at opvarme 180 m2 boligareal.

Scan-Line Green 200 ser ud som en brændeovn, giver den samme oplevelse og fås i så mange designudgaver, at den matcher alle former for indretning. Stål, fedtsten, sandsten og 42 forskellige keramikfarver.

Hyggen ved den smukke ild bag glasruden er noget af det, der får os til at elske at tænde op. Nu er både ruden og flammebilledet klart større, end man plejer at se på pilleovne, fordi Hetas nye pilleovn har et specielt brændkammer. Clean Burn Teknologien sikrer samtidig en udnyttelsesgrad på hele 97%.

Magasinet har plads til 21 kg træpiller ad gangen, så man kan genfylde med en hel 15 kg pose uden pladsproblemer. Selve betjeningen er enkel og komfortabel. Det er let at tænde, slukke og regulere varmen op og ned med fjernbetjeningen – eller ved at bruge touch-displayet på ovnen.

Scan-Line Green 200 yder i kraft af et særligt konvektionselement med udblæsning af varm luft fra 3,5 kW op til 9,0 kW. Det er varmekapacitet nok til 180 m2 bolig og i nogle tilfælde mere, hvis huset er isoleret efter de nyeste energikrav. Ovnen er forberedt til varmefordeling i flere rum med Hetas Hot Air Supply system, der også kan kobles på et genvex-anlæg.

Installation er hurtig og let, fordi den nye ovn har præcis samme placering af afgangsrørene til skorstenen som en brændeovn: I højderne 30 cm, 44 cm samt lodret fra ovnens top.

Det er muligt at tilkøbe et SMS-modul, så varmen kan tændes, slukkes og reguleres fra mobilen. Desuden lancerer Heta i nær fremtid en iOS og Android App til Smartphones, med endnu flere styringsfunktioner og kontrol af forbrændingen.

MCZ ego 2,0 air

MCZ EGO 2.0 er en videreudvikling af den klassiske MCZ EGO. I den nye version leveres pilleovnen med det patenterede Active + system, som sikrer en endnu mere pålidelig og præcis måling af luften og hermed regulering af forbrændingen - så pilleovnen automatisk sørger for den bedste forbrænding. Dertil kommer en ny og forbedret pilletilførsel og en forbedret gearmotor, som gør pilleovnen mere støjsvag.​

SPECIFIKATIONER

Bredde: 53,5 cm

Højde: 102,0 cm

Dybde: 53,0 cm

Træpillemagasin: 35 ltr./22 kg

Varmeydelse: 2,4-8.0 kW

Pillestørrelse: ø 6-8 mm - L = 5/30 mm

Forbrug: 0,6-1,8 kg

Strømforbrug: Max. 400W - med. 55W

Vægt: 111 kg

MCZ ego 2,0 air med topafgang

Dette EGO model er tilpasset de skandinaviske forhold, idet røgafgangen findes i toppen på pilleovnen. Derfor vil udskiftningen af en eksisterende brændeovn med topafgang være ganske enkel med denne model.

MCZ EGO 2.0 med topafgang er den samme pilleovn som MCZ EGO 2.0 - blot med enkelte ændringer i konstruktionen, herunder et lidt mindre pillemagasin. Du er dog stadigt sikret en lang driftstid med blot en påfyldning.​

SPECIFIKATIONER

Bredde: 53,5 cm

Højde: 102,0 cm

Dybde: 53,0 cm

Træpillemagasin: 29 ltr./18 kg

Varmeydelse: 2,4-8.0 kW

Pillestørrelse: ø 6-8 mm - L = 5/30 mm

Forbrug: 0,6-1,8 kg

Strømforbrug: Max. 400W - med. 55W

Vægt: 111 kg

MCZ toba air

Farver: sort, hvid

Vægt i kg: 140

Afprøvet effekt i kW: 2,4-8

Ca. opvarmningsareal i m2: 30-130

Brændsel: Træpiller 6-8 mm L: 5/30mm​

Dimensioner i cm:

Højde: 111

Bredde: 51,2

Dybde: 53,2

Time programering: Ja

Fjernbetjening: Ja

Pillebeholder i kg: 23

brændskål: støbejern

Virkningsgrad i %: 94

​Røg afgang bagud: 80 mm

Afstand til brændbart:

​afstand til bagvæg i cm: 5

​afstand til siden i cm: 5

MCZ musa 2,0 air

MCZ Musa 2.0 er den kraftige model som garanterer solid opvarmning i selv de største rum og huse.

Pilleovnen yder mellem 2,9kW og 10,0kW varmeeffekt.

SPECIFIKATIONER

Bredde: 57 cm

Højde: 111 cm

Dybde: 55 cm

Træpillemagasin: 42 ltr./27 kg

Varmeydelse: 2,9-10.0 kW

Pillestørrelse: ø 6-8 mm - L = 5/30 mm

Forbrug: 0,7-2,2 kg

Strømforbrug: Max. 400W - med. 55W

Vægt: 138 kg

MCZ tray natural

​MCZ Tray Natural - Flot og enkel pilleovn

Tekniske data:

Varmeffekt: 2,4-8,8 kW
Magasin: 35 liter / 22 kg.
Strømforbrug: Max. 370W
Vægt: 135 kg.

MCZ ego hydro

MCZ EGO Hydro er en pilleovn der både leverer varme til rummet og radiatorerne ved hjælp af Hydro teknologien fra MCZ.

MCZ EGO Hydro har en max. ydelse på 11,6 kW (heraf afgiver den ca. 1,5-2,0 kW til rummet hvor den står) og kan tilkobles centralvarmeanlægget. MCZ EGO Hydro leveres med Active System, der selv automatisk regulerer ovnen til den bedste forbrænding.

SPECIFIKATIONER

Bredde: 52,0 cm

Højde: 105,5 cm

Dybde: 53,0 cm

Træpillemagasin: 37 ltr./23 kg

Varmeydelse: 3,6-11,6 kW

Pillestørrelse: ø 6-8 mm - L = 5/30 mm

Forbrug: 0,8-2,5 kg

Strømforbrug: Max. 420W - med. 120W

Vægt: 175 kg​

MCZ thema air

MCZ EGO Hydro er en pilleovn der både leverer varme til rummet og radiatorerne ved hjælp af Hydro teknologien fra MCZ.

MCZ EGO Hydro har en max. ydelse på 11,6 kW (heraf afgiver den ca. 1,5-2,0 kW til rummet hvor den står) og kan tilkobles centralvarmeanlægget. MCZ EGO Hydro leveres med Active System, der selv automatisk regulerer ovnen til den bedste forbrænding.​

SPECIFIKATIONER

Bredde: 52,0 cm

Højde: 105,5 cm

Dybde: 53,0 cm

Træpillemagasin: 37 ltr./23 kg

Varmeydelse: 3,6-11,6 kW

Pillestørrelse: ø 6-8 mm - L = 5/30 mm

Forbrug: 0,8-2,5 kg

Strømforbrug: Max. 420W - med. 120W

Vægt: 175 kg​

MCZ cute air

MCZ CUTE udmærker sig ved at være en utroligt støjsvag pilleovn med indbygget topafgang og bred flamme. Kvaliteter der gør, at oplevelsen af denne pilleovn lægger sig tæt op af den man får ved en traditionel brændeovn.

Denne model er en af de nye MCZ 2013 modeller, der sætter nye standarder for pilleovnsbranchen generelt. Der findes ganske enkelt ikke pilleovne der kan matche lydniveau, flamme og topafgangskonstruktion på denne serie. Se også MCZ TRAY og MCZ THEMA for flere spændende modeller i serien.​

Specifikationer

Bredde: 60,0 cm

Højde: 80,0 cm

Dybde: 56,0 cm

Træpillemagasin: 20 ltr./13 kg

Varmeydelse: 2,4-8.0 kW

Pillestørrelse: ø 6-8 mm - L = 5/30 mm

Forbrug: 0,6-1,8 kg

Strømforbrug: Max. 400W - med. 55W

Vægt: 130 kg

Træpilleovn 10kw (minibio) 20kw (minibio)

Mål: 65x65x164 cm

Effektivitet: 92,8%​

Ydelse: 10 kw

Træpiller: 6-8 mm

Pilletank: 230 l = ca 150kg

Størrelsen på pillefyret passer ca. til et alm parracel hus.

Pris 27644 kr incl. moms.

Tilbudspris lige nu 22795 kr incl. moms.

Pris 31298 kr på 20 kw minibio

Tilbud lige nu 25600 kr.

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Montering​

Vi monterer​ i hele Jylland

- Uden merpris

Webshop​

Besøg også vores webshop for et godt tilbud for den rette handyman​.​

Åbningstider​

​Torsdag - Fredag: 12.00 - 17.30

Eller efter aftale fra mandag til lørdag

​Telefonen er åben alle dage:

Mandag - lørdag: 8.00 - 17.00

Firmainfo​

​Fyr & Flamme

CVR: 25929020

Adresse​

Jyllandsgade 43, 9520 Skørping​

Find os på et kort »

Kontakt os​

​Telefon: 41 28 03 09

E-mail: fyrogflamme@gmail.com