Brændeovne, pejse & pilleovne

Vi monterer​ i hele Jylland​ - Uden merpris​

​Stålskorstene

​Hos Fyr & Flamme har vi specialiseret os i alt, der har med brændeovne, pejse og pilleovne at gøre - herunder stålskorstene,der gør hele monteringen af en brændeovn meget lettere for dig, der ikke har en skorsten i forvejen.

Stålskorstene

En skorsten er nødvendig, hvis man ønsker sig en brændeovn, en pejs eller en pilleovn. Har man ikke, en skorsten i forvejen, må man derfor anskaffe sig en. Man kan selvfølgelig mure en op, men det kan hurtigt blive en irriterende ekstraomkostning. Derfor fører vi hos Fyr & Flamme de smarte stålskorstene, der befrier vores kunder i at skulle mure en skorsten fra bunden af. Stålskorstene er stilrene og meget nemme at opsætte.

De kan opsættes på både taget og ydermuren, så man kan stille brændeovnen lige der, hvor man ønsker, hvilket ikke ville have været tilfældet med en i forvejen muret skorsten. Desuden er alle skorstenens dele CE godkendt og opfylder alle krav, som stilles i Danmark. Derved er stålskorstene lovlige og en sikker løsning på skorstensproblemet. Der ydes ydermere 10 års fabriksgaranti på alle delene i skorstenen ved den dokumentation og godkendelse, du får, når skorstenen installeres.

Tag kontakt i dag

Har du ingen skorsten, men ønsker dig en pejs eller en brændeovn, er det ikke længere noget problem. Vores stålskorstene er et nemt, billigt og problemfrit alternativ til den murede skorsten.

Du kan kontakte os direkte telefon 41 28 03 09 for at få en snak om, hvilke stålskortene vi kan tilbyde dig.

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Montering​

Vi monterer​ i hele Jylland

- Uden merpris

Webshop​

Besøg også vores webshop for et godt tilbud for den rette handyman​.​

Åbningstider​

​Torsdag - Fredag: 12.00 - 17.30

Eller efter aftale fra mandag til lørdag

​Telefonen er åben alle dage:

Mandag - lørdag: 8.00 - 17.00

Firmainfo​

​Fyr & Flamme

CVR: 25929020

Adresse​

Jyllandsgade 43, 9520 Skørping​

Find os på et kort »

Kontakt os​

​Telefon: 41 28 03 09

E-mail: fyrogflamme@gmail.com