Brændeovne​

Der er ikke meget, der skaber stemning og hygge i hjemmet som en brændeovn. Det er svært at sige, hvad det lige præcis er, men kombinationen af varme og levende ild gør bare noget særligt ved hjemmet og rummet, brændeovnen er placeret i.

Brændeovne er ikke kun hyggelige, men kan også være med til at opvarme ens hjem. I alle tilfælde kan det være rart at have en brændeovn, der er opdateret, så man blandt andet har den mest miljørigtige brændeovn på markedet. Samtidig skal man også tænke over, hvem man får til at installere brændeovnen for sig, da der er visse regler og love, som skal overholdes. Står du derfor og overvejer at få monteret en ny eller udskiftet din nuværende brændeovn, står vi klar til at gøre det for dig.​

Installering og opsætning af brændeovne i hele Jylland

Hos Fyr & Flamme har vi mange års erfaring og derved også et bredt kenskab til de forskellige muligheder, der er at finde på markedet. Derfor ser vi os selv som det oplagte valg til alle dem, der ikke kender så meget til brændeovne og de forskellige muligheder, men gerne vil have den mest effektive brændeovn. 

Vi står gerne for at rådgive dig, og tager selvfølgelig også hensyn til dine behov og ønsker. Det vigtigste for os, er, at vores kunder oplever en fuld tryghed. 

Det sikrer vi ved altid at efterleve alle regler og love, der er omkring brændeovne og opsætningen af dem. Vi arbejder for mange forskellige slags kunder og kan installere brændeovne over hele Jylland. Udover selve brændeovnen står vi også gerne for montering af en skorsten.

Enkelt eller pakkeløsning?

Vi har mange forskellige løsninger, fordi vi har mange forskellige kunder. Det betyder blandt andet også, at vi både sælger brændeovne for sig selv og som en del af større, komplette pakkeløsninger med både brændeovn, skorsten, montering, gulvplade og eventuelt gitter er med i prisen. 

Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig, kan du enten kontakte os på telefon 41 28 03 09 .​

Vi forhandler følgende mærker​

Kontakt os for uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring de

seneste tilbud​, nyheder og mere...

Firmainfo

Fyr & Flamme

CVR: 25929020​

Adresse

Jyllandsgade 43

9520 Skørping​

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.​

Telefon: 41 28 03 09

E-mail: fyrogflamme@gmail.com

Åbningstider

Torsdag - Fredag: 12.00 - 17.30

Eller efter aftale fra mandag til lørdag

​Telefonen er åben alle dage:

Mandag - lørdag: 8.00 - 17.00​