​Brændeskure

Hos Fyr & Flamme tilbyder vi brændeskure, der er dansk producerede og lavet i et klassisk design. I et brændskur kan der være mange brændestabler. Tilmed er det vedligeholdelsesfrit, hvilket sammen med aflåsningsmuligheden, der består af en hængelås, gør det ideelt til sommerhusområder.

Vores brændeskure kan også bruges til andet end brænde - for eksempel haveredskaber og cykler. Der er 2 års garanti vores brændeskure. Vi har også et andet brændeskur, som er en billigere version, der egner sig til dem, der ikke har så meget brænde af gangen. Her er brændet igen hævet over jorden og beskyttet af et tag, så fugten ikke ødelægger det.

Mange års erfaring når det kommer til brændeskure

Hos Fyr & Flamme har vi speciale i alt fra brændeovne, pejse og pilleovne til brændeskure og stålskorstene, og vi har mange års erfaring med opsætning i hele Jylland. Vores kompetente medarbejdere har efterhånden været ude til mange forskellige opgaver. Det betyder, at vi har en stor viden inden for branchen og et bredt kendskab til de mange forskellige muligheder, der er at finde på markedet. Netop denne viden og erfaring gør os i stand til at levere nogle af de bedste løsninger.

Vi rådgiver dig gerne, ligesom vi gerne lytter til alle dine ønsker og behov, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning, når det kommer til brændeskure. Vi prøver at gøre oplevelsen så problemfri for dig som overhovedet muligt, hvorfor vi også tilbyder flere forskellige pakkeløsninger til en rigtig god pris. Vi sørger også for at montere alle vores brændeskure med videre, så de stemmer overens med de officielle regler og love.

Se mere på hjemmesiden

Vores brændeskure egner sig til alle, der mangler et sted at gøre af deres brænde. Da begge versioner er solidt bygget skulle de holde længe og derved bringe glæde og hygge i mange år fremover. Ønsker du at høre mere om vores brændeskure så ring til os på telefon 41 28 03 09.

​​

Kontakt os for uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring de

seneste tilbud​, nyheder og mere...

Firmainfo

Fyr & Flamme

CVR: 25929020​

Adresse

Jyllandsgade 43

9520 Skørping​

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.​

Telefon: 41 28 03 09

E-mail: fyrogflamme@gmail.com

Åbningstider

Torsdag og fredag: 12.00 - 17.30

Eller efter aftale fra mandag til lørdag

​Telefonen er åben alle dage:

Mandag - fredag: 8.00 - 17.00​