Montering

Hos Fyr & Flamme er vi en virksomhed, der har specialiseret sig i brændeovne, pejse og pilleovn. Vi har mange års erfaring , hvilket betyder, at vi har et bredt kendskab til blandt andet montering af pilleovn.

Vores kendskab gør os i stand til at rådgive dig og finde frem til den bedste løsning for dig. Der er nemlig flere forskellige ting, man skal tage hensyn til ved en montering af pilleovn, brændeovn med videre. 

Først og fremmest skal man beslutte sig for, om man ønsker en ovn eller pejs, derefter hvor den skal stå, hvordan den skal laves og så videre.

Tilmed er der regler og brandlove, der skal tages hensyn til. Derfor står vi klar til at hjælpe dig gennem hele monteringsprocessen, så du bliver tryg ved ikke kun vores arbejde, men også ved at have levende ild i dit hjem.​

De mange muligheder

Der er flere forskellige muligheder, hvis du ønsker en ilddreven varmekilde i dit hjem. Der er naturligvis den traditionelle og klassiske brændeovn, der skaber hygge og stemning med den levende flamme. Det samme gælder for pejsen, der er mere stilren, da den ofte er indsat i vægge og mure. Pilleovnen er det mere miljøvenlige alternativ, der styrer sig selv og fungerer bedre til den familie, der ikke går så meget op i det, men blot ønsker en ildreven varmekilde, når de har brug for den.

Vores priser på montering af pilleovn

Vi har forskellige priser på vores monteringer af brændeovne, pejse, pilleovn, skorstene med mere. Vi har desuden visse pakkeløsninger, der kombinerer flere ydelser. Er du derfor interesseret i en montering af pilleovn, brændeovn eller andet, så kontakt til os på telefon 41 28 03 09  eller mail fyrogflamme@gmail.com, for at få en pris på monteringen.

Kontakt os for uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring de

seneste tilbud​, nyheder og mere...

Firmainfo

Fyr & Flamme

CVR: 25929020​

Adresse

Jyllandsgade 43

9520 Skørping​

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.​

Telefon: 41 28 03 09

E-mail: fyrogflamme@gmail.com

Åbningstider

Torsdag og fredag: 12.00 - 17.30

Eller efter aftale fra mandag til lørdag

​Telefonen er åben alle dage:

Mandag - fredag: 8.00 - 17.00​