Stålskorstene

Hos Fyr & Flamme har vi specialiseret os i alt, der har med brændeovne, pejse og pilleovne at gøre - herunder stålskorstene,der gør hele monteringen af en brændeovn meget lettere for dig, der ikke har en skorsten i forvejen.

Stålskorstene

En skorsten er nødvendig, hvis man ønsker sig en brændeovn, en pejs eller en pilleovn. Har man ikke, en skorsten i forvejen, må man derfor anskaffe sig en. Man kan selvfølgelig mure en op, men det kan hurtigt blive en irriterende ekstraomkostning. 

Derfor fører vi hos Fyr & Flamme de smarte stålskorstene, der befrier vores kunder i at skulle mure en skorsten fra bunden af. Stålskorstene er stilrene og meget nemme at opsætte.​

​De kan opsættes på både taget og ydermuren, så man kan stille brændeovnen lige der, hvor man ønsker, hvilket ikke ville have været tilfældet med en i forvejen muret skorsten. Desuden er alle skorstenens dele CE godkendt og opfylder alle krav, som stilles i Danmark. Derved er stålskorstene lovlige og en sikker løsning på skorstensproblemet. Der ydes ydermere 10 års fabriksgaranti på alle delene i skorstenen ved den dokumentation og godkendelse, du får, når skorstenen installeres.

Vi renoverer også gamle murede skorstenen med rustfri stålforinger.

Tag kontakt i dag

Har du ingen skorsten, men ønsker dig en pejs eller en brændeovn, er det ikke længere noget problem. Vores stålskorstene er et nemt, billigt og problemfrit alternativ til den murede skorsten.

Du kan kontakte os direkte telefon 41 28 03 09 for at få en snak om, hvilke stålskortene vi kan tilbyde dig.​

Kontakt os for uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring de

seneste tilbud​, nyheder og mere...

Firmainfo

Fyr & Flamme

CVR: 25929020​

Adresse

Jyllandsgade 43

9520 Skørping​

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.​

Telefon: 41 28 03 09

E-mail: fyrogflamme@gmail.com

Åbningstider

Torsdag og fredag: 12.00 - 17.30

Eller efter aftale fra mandag til lørdag

​Telefonen er åben alle dage:

Mandag - fredag: 8.00 - 17.00​