Husk at se alle vores tilbudsvarer på denne side

Jyllands største morsø show room.

Se mere om finansieringsmulighederne her »

Vær' opmærksom på, at der er flere tilbud på denne side - via scrollbaren til højre på siden, kan du kigge længere ned på siden, og se en masse gode tilbud... Tilbuddene kan også kombineres med andre ovnfabrikanter​.​

WIKING PEJSE - Læs mere hos vores leverandør.

ADURO - Læs mere hos vores leverandør.
CONTURA- Læs mere hos vores leverandør.
MORSØ - Læs mere hos vores leverandør.
TERMATECH - Læs mere hos vores leverandør.

VARDE OVNE - Læs mere hos vores leverandør.

MCZ - Læs mere hos vores leverandør.

LOTUS - Læs mere hos vores leverandør.

HETA - Læs mere hos vores leverandør.

Tilbud | spar 20%

Pris | DKK 14.995,00

Morsøs 7470 væghængt

Den væghængte brændeovn Morsø 7470 er indbegrebet af elegant forarbejdet og formgivet støbejern.

Med sit fikse og lette udseende velegner den væghængte 7470 sig til mange forskelligartede boligtyper, hvor praktik og udsmykning bevidst indarbejdes i indretningen.

Læs mere om produktet

Pris | DKK 21.995,00

Morsøs 4340

Materialet er sort stål, som designmæssigt danner det perfekte match til de sortkantede glaspartier og det slanke, matpolerede stålgreb.
Morsø 4340 indfanger omgivelserne med en visuel tiltrækningskraft - hvor det slanke og tidløse ydre umærkeligt glider ind og bliver en integreret del af rummet.

Pris | DKK 12.995,00

Morsøs 4143​

Morsø 4143 ovnen er velproportioneret med sin store glasdør, der med spejlreflekseffekt giver ovnen et helt specielt udtryk.

Morsø 4143 leveres også med frontlåge til brændemagasin som tilkøb, hvis man ønsker et mere lukket designudtryk. Det enkle og stramme design giver ovnen et elegant og moderne udseende.

Læs mere om produktet

Pris | DKK 16.995,00

Morsøs 6612 med træben

Morsø 6612 er med sine flotte træben, en ovn der i sit formsprog skiller sig ud fra mængden, hvor også kombinationen af støbejern og glas fortolkes og udfordres på en helt ny måde, og hvor funktion og design smelter sammen i en naturlig symbiose. Ovnens ellipseform indrammes af en diskret dobbeltdør, som med kun et enkelt sæt støbejernssprosser maksimerer glasarealet og dermed giver et spektakulært 180° indkik til flammerne.

Kampagne| spar 3.000,00

Morsøs 2140

Brændeovn med ekstra bredde og store ruder

Morsø 2140 støbejernsbrændeovn er velegnet som boligens primære varmekilde. Brændeovnen har et ekstra bredt brændkammer, som betyder at der kan bruges store brændestykker. Lågerne er udstyret med store glasruder, som giver et flot udsyn til ilden. Morsø's forbrændingssystem med rudeskyl sikrer, at glasset altid er rent ved korrekt fyring.

Læs mere om produktet

Kampagne | Spar 2.000,00

Morsøs 6840 med lav sokkel

Morsø 6800-serien er Morsøs fine ellipse brændeovn i støbejern med afrundet elegant top, der fremhæver den organiske form. Det smukke rustikke støbejern klæder og glæder i ethvert hjem. Dybt i ovnens "hjerte" ser du det velkendte egern – der med hjælp fra ­flammerne vil bringe varme og glæde. Dørgrebet forbliver køligt under brug og gemmer på en elegant løsning med selvlukkende dør.

Pris | DKK 13.995,00

Morsøs 7440 lav glat sokkel

Morsø 7440 er med sin beskedne størrelse let at indpasse i mindre rum, og den er perfekt til sommerhuset. På trods af sin størrelse har 7440 et stort glasareal, så du kan nyde synet af ilden fra alle sider. Morsø 7440 brændeovn er den mindste af de sokkelbaserede ovne og passer derfor også helt perfekt som et elegant og hyggespredende møbel i mindre rum.

Læs mere om produktet

Pris | DKK 13.995,00

Morsøs 8843 med brændemagasin

Morsø 8843 med brændemagasin er en funktionel og effektiv brændeovn med god plads til opbevaring af brænde. Ovnens ekstra høje topplade i solidt støbejern giver ovnen et eksklusivt udseende, mens dørens praktiske lukkesystem med automatisk selvluk er endnu en praktisk videreudvikling fra Morsø.

Pris | DKK 15.995,00

Morsøs 7442 med skuffe

Morsø brændeovn 7442 har et let og svævende udseende. Det skyldes ikke mindst den slanke bund på soklen. Brændeovnen bliver hævet op i rummet, og det giver plads til en rummelig og letglidende skuffe. Det store glasareal betyder, at man kan nyde synet af flammerne hele vejen rundt. Betjeningen er legende let, og den rene forbrænding skåne rmiljøet.

Læs mere om produktet

Pris | DKK 19.995,00

Morsøs 7990 med skuffe

Den opgave satte Monica Ritterband sig for at gøre støbejern vægtløs og nu kommer, så Morsø 7900-serien så let og elegant. Og det er ligegyldig hvilken modulkombination af brændeovnen, der vælges. Dette skyldes især den lille indsnævrede sokkel, som også visuelt formår at løfte ovnen, så det gedigne og solide støbejern opleves let - ja, nærmest svævende.

Pris | DKK 17.995,00

Morsøs 7449 med glat sokkel

Brændeovn med stort flammesyn i vintermørket

Morsø 7943 bringer både varme og skønhed ind i dine stuer. Model 7900 er designet af Monica Ritterband med et ekstra stort glasparti. Men noget kan man også selv designe.

​​

Læs mere om produktet

Pris | DKK 12.995,00

Morsøs 8842 med skuffe

Morsø 8842 er en flot og robust brændeovn i solidt støbejern.

Den høje og slanke model er med skuffe og kan opvarme op til 120 m2.

Morsøs nye 8800-serie er en videreudvikling af den populære 8100-serie, som er en enkel og yderst funktionel ovn i moderne design. Det flotte dørgreb forbliver køligt, og døren er udstyret med selvluk, hvilket gør den nem at betjene.

Tilbud | spar 2.000

Morsøs 7443 med brændemagasin

Brændeovn med praktisk brændemagasin

Brændeovn med godt indkik til flammerne
Åben ild er med til at understrege hyggen. Og med Morsø brændeovn 7443 får du virkelig syn for sagn. De store glasruder i front og sider sørger for, at du kan nyde flammernes dans i fulde drag.

Læs mere om produktet

Pris | DKK 12.995,00

Morsøs 8840

Morsø 8840 er en funktionel og effektiv brændeovn.

Ovnens ekstra høje topplade i solidt støbejern giver ovnen et eksklusivt udseende, mens dørens praktiske lukkesystem med automatisk selvluk er endnu en praktisk videreudvikling fra Morsø.

Pris | DKK 19.995,00

Morsøs 7449 med skuffe

Morsø brændeovn 7943 løfter stilfærdigt brændkammeret med de spektakulære glaspartier lige

Læs mere om produktet

Tilbud | Spar 2.000 kr.​

Morsøs 7943 brændemagasin

Brændeovn med stort varmesyn i vintermørket

Morsø 7943 bringer både varme og skønhed ind i dine stuer. Model 7900 er designet af Monica Ritterband med et ekstra stort glasparti. Men noget kan man også selv designe.

Soklen kan fås med flere funktioner – den kan være med skuffe, åben til træet eller som en helt glat model, så den fremstår hel stilren. 7900 brændeovnen fås i højder fra 103 til 182 cm.

Tilbud | spar 2.000​

Morsøs 7449

Den smukke ovn, som er designet af Monica Ritterband, relancerede det velkendte egern og skabte dermed et historisk bånd til jernstøberiets stolte traditioner.

Morsø 7449 hæver sig i rummet på en flot og ekstra høj piedestal - 470 mm. De store glasflader giver mulighed for at nyde flammerne 180 grader rundt.

Læs mere om produktet

Kampagne | Spar 3.000 kr.​

Morsøs 7443

Morsø brændeovn 7443 med glat og ubrudt sokkel, fremstår stilren og designmæssigt enkel. Her kommer det redesignede og legendariske egernmotiv virkelig i fokus som garant for høj kvalitet og design. Hvis du derimod gerne vil have en brændeovn, hvor brænde indgår i smukt samspil med det matsorte støbejern, er modellen med brændemagasin det oplagte valg.

Tilbud | spar 2.000​

Morsøs 6848

Den elegante ellipse-brændeovn 6848 er en tidløs og formfuldendt brændeovn med god ydeevne. Piedestalen løfter brændeovnen og giver den et fritstående og let udtryk.

Kombinationen af råt støbejern og bløde rundinger resulterer i en brændeovn, der skiller sig ud fra mængden, og som matcher den moderne og stilbevidste boligindretning.

Læs mere om produktet

Tilbud | Spar 2.000 kr.​

Morsø 3142

Brændeovn med tradition og fornyelse

Rummelig brændeovn i klassisk design. Morsø 3142 er en konvektionsovn med et brændkammer, der kan rumme brændelængder op til 30 cm brænde. Ovnen kan leveres med helt glatte sider eller med det klassiske egernmotiv.

Ovnen viderefører det bedste fra det klassiske Morsø-design, men den har fået nye former og er bygget efter de allernyeste forbrændingsprincipper.

Kampagne | Spar 3.000​,00

Morsøs 6843

Morsø 6843 leveres med brændemagasin, der udover at have en praktisk opbevaringsfunktion giver et flot kig til den rustikke brændestabel. Brændeovnen er svanemærket og lever op til de høje miljømæssige krav, hvilket sikrer en ren forbrænding.

Læs mere om produktet

Tilbud | spar 2.000

Morsøs 1442 egern

Barndommens brændeovn med ny teknik.

Med tanke på miljøet og for at kunne klare verdens strengeste miljøkrav, har Morsø forbedret forbrændingsteknikken betydeligt på den velkendte klassiske 1400-serie, så skadelige partikler og overskydende gasser forbrændes. Derfor lever ovnene i dag op til selv de strengeste miljøkrav. Samtidig har vi forsynet ovnen med glaslåge, så du kan se ind i flammerne.

Pris | DKK 14.995,00​

Morsøs 6670 væghængt

En væghængt brændovn, der som 6670, skiller sig ud fra mængden. En ellipseformet væghængt brændeovn, der med sit store glasparti på begge døre, vil være et perfekt møbel til din væg.

Læs mere om produktet

Pris | DKK 10.995,00

Morsøs 6870 væghængt

​Flot væghængt brændeovn i moderne og stilrent dansk design. En væghængt brændeovn kan let integreres i hjemmet og tilpasses den øvrige boligindretning.

Denne brændeovnsmodel giver desuden et fantastisk og fascinerende indkig til flammerne. Brændeovnen svæver frit og udgør et eksklusivt møbel til væggen og rummet.

NYHED​

Tilbud |​ Nu 22.995,00kr

Aduro H1

Tænd op med mobilen

Med Aduro H1 kan du tænde op, når du ikke er hjemme. Du kan let betjene ovnen med mobilen og følge forbrændingen hele tiden. Ovnen kræver tilslutning til et stabilt wi-fi net i huset. App virker på de mest gængse mobiltelefoner.

Vi tilbyder en komplet løsning med ovn, opstart samt indkøring + evt skorsten.

​ ​

Læs mere om produktet

NYHED​

Tilbud | Nu 22.995,00kr

Aduro H2

Hvad er Aduro H2?

Den smukkeste pilleovn i verden? Den mest brugervenlige brændeovn i verden? Eller måske begge dele - og meget mere. Vi kalder ovnen Aduro H2 - Hybridovnen. Navnet signalerer fremtid og understreger, at ovnen kan fungere med både piller og almindelig brænde. 

Vi tilbyder en komplet løsning med ovn, opstart samt indkøring + evt skorsten.

Tilbud | Spar og til 3.000 kr.​

På alle Contura 300 og i7 modellerne

Brændeovnen til de indretningsglade

Contura 300 er det perfekte valg for dem, der selv vil bestemme, hvordan brændeovnen skal se ud. Vil du have en sort eller en hvid? Omramning i fedtsten eller artstone? Låge i støbejern eller glas? Vil du have brændeopbevaring? Du kan vælge mellem tre forskellige brændereoler. Desuden tilbyder vi udtræksskuffe og andet smart tilbehør.

Læs mere om produktet

Tilbud | Spar op til 3.000 kr.​

På alle Contura 500 og 800 modellerne

En stor ovn i kompakt format

Contura 800 er inspireret af den berømte superellipse. Faconen gør denne brændeovn kompakt og hyggelig. Contura 800 kan vælges med eller uden sideglas, helt eller delvist beklædt i naturligt varmelagrende fedtsten med eller uden låge i brændemagasinet. Du kan til og med stille den på en søjle med drejeplade og få brændeovnen midt i rummet.​

Tilbud | Spar 1.795 kr.​

Morsø 7970

Opvarmer fra 45-120 m2

Pris vejl 16.995,- kr.

Kampagne nu 14.800,- kr.

Læs mere om produktet

Tilbud | Spar 2.000 kr.​

Morsø 1442

​Opvarmer fra 45-75m2​

​Normal pris 6.995,- kr.

Kampagne nu 4.995,- kr.

Spar 2000,- kr. (Kampagnen gælder fra 22. maj til og med 30. juni 2018)

Læs mere om produktet

Kontakt os for uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring de

seneste tilbud​, nyheder og mere...

Firmainfo

Fyr & Flamme

CVR: 25929020​

Adresse

Jyllandsgade 43

9520 Skørping​

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.​

Telefon: 41 28 03 09

E-mail: fyrogflamme@gmail.com

Åbningstider

​Torsdag - Fredag: 12.00 - 17.30

Eller efter aftale fra mandag til lørdag

​Telefonen er åben alle dage:

Mandag - lørdag: 8.00 - 17.00​